Examensfirande

Hallå!

Det går några dagar mellan uppdateringarna nu men det är mycket som händer i slutet av läsåret. Den senaste veckan har bestått av landskampsfest, konsert, ringverser och examensfirande!

Jag sitter med i kommittén som anordnar landskampen som detta år ska gå av stapeln på Ultuna. Ett fantastiskt event med massa sport och fest! I och med att landskampen är i september finns det möjligheter för nya studenter att delta, gör det! På grund av att det är i Sverige i år hade vi fixat en fest i onsdags för deltagarna. Det bjöds på god mat, dryck och dans genom natten, himla kul!

Dagen efter var det dags för ringvers dag 1. På en ringvers presenteras de som tar examen med en rolig presentation. Kul att se vad alla examenstagare gjort under tiden de varit på Ultuna!

Igår var det även dags för bal för de som tar examen! Jag och några kompisar hade en middag istället för bal men dök upp på Ultuna lagom till släppet och dans. Jättefin kväll som avslutades med efterfest nere på bryggan. Det var lite kyligt i och med att vädret de senaste dagarna varit regnigt, men så trevligt! Grattis till alla som tar examen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *