Veckan som varit

Hej!

Åter söndag och vilodag. Denna vecka har det varit fokus på kandidaten till 100 %. Vi har haft möte med vår handledare som menar att vi är på god väg, men det finns fortfarande mycket kvar att göra. Några teorier behöver putsas, ytterligare en intervju ska genomföras och analysen ska påbörjas. Vi – eller åtminstone jag – har kommit till det stadie där man varken ser början eller slutet på skrivandet och det är mycket som är kämpigt… Detta är något man titt som tätt stöter på under sin studietid. Ibland känns plugget helt fantastiskt och man förstår allting, andra dagar vill man inte se röken av ekonomi och allt vad det innebär!

Nåväl, om vardagarna varit fyllda med kandidatskrivande har helgen varit desto lugnare. I fredags bjöd ekonomettorna på programfest med efterföljande släpp och igår hängde jag med en kompis. Idag är tanken att jag ska träna, preppa inför veckan som kommer samt träffa en kompis hemifrån! Hon har aldrig varit i Uppsala så det ska bli kul att visa henne hur staden och studentlivet är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *