Post valborg

Hej!

De senaste dagarna har varit fyllda riktigt nice studentliv. Uppsala under ett soligt valborg är fantastiskt! Jag drog igång valborgsfirandet med en bubbelbrunch och avslutade det hela på kåren med sittning och släpp. Helt klart bästa valborgsfirandet hittills jag vart med om!

Dagarna efter har således spenderats i ganska lugna takter. Jag har gått och blivit sjuk (konstigt nog…) och sitter mestadels inomhus för kandidatskrivande. Nu är det tre veckor kvar tills jag och Louise har vårt slutseminarie, där typ 90 % av uppsatsen ska vara klar, så det är bara att kämpa på. Det finns alltid något att ändra – om det är ytterligare en källa i metodavsnittet eller än mer empirisk data att samla in spelar ingen roll, allt ska vara så som vi vill det!

Helgen som kommer ska jag försöka bota min sjukdom, se på IFK-Sirius och chilla runt – perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *