Träning i Uppsala

Fördelen med att bo i en stad – jämfört med landet som jag tidigare bott på – är att det finns så mycket träning att testa på utan att behöva ta sig allt för långa sträckor! Tidigare under min studietid har jag tränat både gym, fotboll och militärträning. Nu däremot, är det dags för ny träningsaktivitet!

Häromveckan skrev jag upp mig på ett crossfitgym i närheten av mig och än så länge är det himla kul. Jag har gått baskurs och lärt mig the basics, dvs skillnad på straight press och press jerks (eller……..?), och nu har jag börjat med passen. En varierande träning för hela kroppen!

Oavsett vad för sport och träning man gillar går det antagligen att hitta i Uppsala – rugby, simning, badminton, fotboll, klättring, you name it! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *