December!

Veckorna flyger förbi och plötsligt har det blivit december. Jag har verkligen ingen aning om vart den här hösten har tagit vägen, känns som allt har gått väldigt, väldigt snabbt. Nåväl, får hoppas att jag i alla fall har kul under tiden!

Måndag igen och dags för tentavecka! Imorgon har jag en tenta i metodkursen och på torsdag är det marknadsföringstenta. Jag kan helt klart säga att jag verkligen borde ha pluggat mer inför tentorna, men det kanske går ändå! Och som tidigare sagt, det värsta som kan hända är en omtenta.

I helgen var det dags både för funkisfest och luciacup! I fredags blev jag således kidnappad av min styrelse och förd till en lägenhet för att få på mig min utklädnad – kroppsstrumpa, kavaj, hjälm och armpuffar… Väl på kåren började alla ordföranden bli döpta och jag fick kårnamnet IRON LADY! Motiveringen från min styrelse var extremt fin och namnet är väldigt… passande… Efter det var det 02-släpp på kåren och massa fest!

Av ovan nämnda fest mådde jag därför inte fantastiskt på lördagen men det var bara att rycka upp sig för det var innebandycup! IF ställde upp med ett lag där både nya och gamla styrelsen spelade, och sen var det några andra lag med. En väl genomförd turnering där IF faktiskt lyckades vinna en match, men totalsegern tog Incestfest hem efter straffavgörande i finalen.

Nu ska jag plugga! Ska lära mig allt från ontologi och reflexivitet till B2B och kundorienterad marknadsföring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *