Landskampspubrunda!

Hallå!

Häromdagen hade landskampskommittéen en pubrunda för de svenska deltagarna som var med i Finland. Temat var KavHaj och hajskämten haglade vilt. Som f.d. göteborgare var det alltså en fantastisk kväll – vad mer kan man begära än massa dåliga skämt? Förutom skämten besökte vi ett flertal pubar och avslutade kvällen på Norrlands, mycket trevligt!

Idag är det dags för funkisfesten! I slutet av varje år styr kårstyrelsen ihop en fulsittning där de tackar årets kårfunktionärer för de arbete och engagemang som finns. De studenter som varit ordförande för ett utskott – däribland jag – kommer även få ett kårnamn av sin styrelse. Kårnamnet baseras på kvaliteter, händelser och ibland lite elaka skämt om ordföranden, jag har absolut ingen aning vad för namn jag kommer få…

Även imorgon är det kåraktiviteter då ULS IF håller i den årliga Luciacupen där vi spelar innebandy. Jag har tidigare bara spelat innebandy på gympan i högstadiet typ, men precis som mycket annan sport är det sjukt kul!

Nu måste jag plugga några timmar innan festligheterna drar igång, nästa vecka är det två tentor som väntar så det gäller att ta tillvara på tiden som finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *