Fullt upp

Godkväll!

Tydligen har jag haft ganska fullt upp de senaste dagarna med tanke på frånvaron av inlägg… vad har jag gjort? Hm ja, en del pluggande har det naturligtvis blivit. Jag har minst en föreläsning om dagen, antingen marknadsföring eller metod. Just nu är det pyssel med kåren också, vi har haft inval för nya IF-styrelsen 2019 där jag blev sjunde ledamot. Tanken är att jag, som suttit i if i två år, kan komma med goda råd och fungera som ett bollplank till den nya styrelsen. Roligt!

Vi har även haft sen kickoff med IF häromveckan där vi spelade badminton och sen gick ut på snerikes, en fantastisk kväll med styrelsen 2018. Förutom det börjar det dra ihop sig till novemberkårmöte där de flesta poster i olika utskott ska väljas. Jag sitter i valberedningen så kommande vecka blir det mycket med hearing, runtringning till sökande samt rösträkning. Efter kårmötet på torsdag går jag av min post i valberedningen, det har varit en lärorik post!

Idag har jag och en kompis kollat på Allt ljus på Uppsala, konstverk runtom i stan som fungerar som ljusuppsättningar – mycket fint. Efter det lagade vi lammköttbullar, en fördel med att komma från gård är helt klart att jag då och då kan ta med mig kött hemifrån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *