Slut på småttingveckorna

Hej och glad helg!

I Uppsala skiner solen och hittills idag har jag hunnit med köksnedmontering, en löptur och plugg. Ikväll är det dags för le Grande finale för årets småttingar – småttingmiddagen! Två veckor av tidiga morgnar, intressanta föreläsningar, roliga aktiviteter och sena kvällar på kåren har lett fram till detta. Det är inte lätt att vara ohvis.

Jag har ännu inte bestämt mig om det blir kåren ikväll, har lite att stå i innan landskampen på tisdag. Jag vill få bort så mycket plugg som möjligt i och med att jag i teorin missar typ 60 timmars studerande… härligt att ta igen det sen! Men, på nåt sätt löser det sig alltid.

Just nu skriver jag om nätverk och individers påverkan på dessa. Vad är det som gör att ett företag kan starta upp? Nätverk nätverk nätverk. Och! En möjlighet också, det är typ det viktigaste begreppet vi fått lära oss på org.teori 2. Tillbaks till pluggandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *