Sångboken 2018

Äntligen dags för årets sångbok! Det är terminens första sittning och en av de roligare under läsåret. Middagen går ut på att man sitter tillsammans med sitt landskap, så jag kommer hänga med Bohuslän, Dalsland och Västergötland – helt klart det bästa bordet.

Efter sittning är det som vanligt 04-släpp på kåren så vi får se hur jag mår på söndag… tanken är att ta det ganska lugnt för jag har delvis mycket plugg, delvis ska jag renovera köket hemma i lägenheten och det börjar imorgon!

Annars har kurserna dragit igång på allvar. I entreprenörskapen är det ingen tenta vilket är skönt, dock är det istället skrivuppgifter på i princip alla föreläsningar. Mycket läsande av litteratur och skrivande alltså! I makron håller jag på med en hemtenta som drar igenom grunderna av makroekonomi – konjunktur, inflation, arbetslöshet, öppna ekonomier osv osv osv. Mycket att ta in men det är intressant!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *