Grisfest!

Hej!

Sedan senast har jag, tillsammans med ett gäng ultunesare, varit nere på Ultunas södra ägor (alltså Alnarp…) för grisfest! Varje år ordnar Lantmästarkåren en sittning där man helt enkelt äter helgrillad gris och festar. Maten var _extremt_ god och natten som följde bestod av allt från dans till trädklättring. Tydligen slutade DJ:n spela vid 10 på lördagsmorgonen men jag och några kompisar drog vid 8:30 för att få lite efterlängtad sömn. Lördagen spenderades således i väldigt lugn takt, men på kvällen kände vi oss tillräckligt pigga (nåja…) för att hälsa på en kurskamrat som kommer från Skåne. Grillning, hundmys och en lugn kväll var mycket uppskattat!

Tidigt i söndags åkte vi tillbaka till Uppsala och väl hemma satte jag mig för att skriva klart min rapport. Nu, efter mycket om och men, vet jag att bondens avräkningspris för mjölk och totalkonsumtionen av mjölk i Sverige inte har något samband what so ever. Hade egentligen velat ha något litet samband mellan variablerna jag undersökte men nix!

Veckan som är nu är fylld med saker! Middagar ska avhandlas, fotbollsträningar, ringversar och det allra viktigaste – vårbal!!! Min äldre bror tar examen och har bjudit hela familjen på cermoni + efterföljande sittning. Det ska bli så kul!

Nu har jag bråttom iväg till skolan för några möten och lite plugg, hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *