Hektisk vecka

Hej!

De senaste dagarna har bestått av plugg, kåraktiviteter, träning och chill. Inte nödvändigtvis i den ordningen tyvärr. Vi har länge vetat om att i denna kurs ska vi skriva två rapporter, men det är först denna vecka som vi fått mer information och användbara formler för att kunna skriva den ena rapporten, så det är något jag suttit med i plugget. Kåraktiviteter denna vecka har främst varit förberedelser inför hearing (som var igår) och majkårmötet som är imorgon. Jag sitter med i valberedningen så vår uppgift är att ha uppdaterade listor, räkna röster och presentera resultat. Kul men hektiskt under vissa – få – perioder.

Idag har jag även varit på skjutbanan! Det är uppskjutning på lördag, men eftersom jag då befinner mig på Ultunas södra ägor får jag skjuta upp det (hehe…). Skyttet gick inte bra överhuvudtaget, så jag får öva lite mer innan jag skjuter upp!

Nu ska jag försöka ägna lite tid åt rapporten, får se hur det går. Hejdå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *