Sommar!

Att plugga och tvingas sitta inomhus när det är sånt väder som det är just nu… tråkigt men sant.

Plugget nu innebär multipel linjär regression – hur ser samband ut mellan y-variabel och flera x-variabler? Antagligen tycker ni att det låter krångligt och ska jag vara ärlig, ja det är väldigt svårt. Men! Polletten kommer förhoppningsvis ramla ner snart och jag kommer få ett bättre hum om vad det är jag egentligen pluggar. Tills dess är väl det enda rätta att fortsätta gå på föreläsningarna och låtsas som att jag förstår.

Annars var det programfest i helgen! Varje år har varje program en egen fest, som arrangeras av ettorna, och därefter är det avslut på kåren. I år var temat SKANDAL och festen fick besök av både Trump, Sverigedemokraterna och en fotbollshuligan. Festen är väldigt uppskattad och jag kan lugnt säga att i år var det inget undantag!

Nu till helgen är det Kristi Himmelsfärd och mina planer innehåller allt från (lite) plugg, röjning av IF:s förråd, vara utomhus och hänga med kompisar. Som student på Ultuna kan man hyra kanoter + kajaker av IF så förhoppningsvis kommer jag och några kompisar göra det. Nu ska jag fortsätta lära mig om korrelation (vad det nu än är…)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *