Slut på valborg

Hej! Long time no talk?

Sedan senaste inlägget har jag firat valborg i stora mängder. Det har bjudits på hemmafester, champagnefrukost, nationer och mycket mycket mer. Var för första gången på en champagnegalopp och det var såå kul! Att vaska champagne är väl inte supersmart men ack så roligt. Så, efter dessa fartfyllda dagar mår jag precis som jag förtjänar. Trött men lycklig!

Gällande skolan har jag en redovisning imorgon om ett grupparbete. Förhoppningsvis går det bra! Vi börjar även del 2 i kursen, det kommer handla mycket om regressionsanalys. Återkommer längre fram om vad det egentligen är.

Häromveckan var det ju även tenta. Den gick så pass dåligt att jag är ganska säker att jag tyvärr kommer få en omtenta… Läraren valde att ha frågor som jag inte alls pluggat på, så får verkligen skylla mig själv att jag inte lagt ner mer tid på plugget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *