Fotbollshelg

Hej!

Igår anordnade ULS IF en fotbollscup – Anders Ekberg Memorial Cup – till minne av en tidigare student som gått på Ultuna. Sex lag gjorde upp om förstaplatsen och segrandes ut ur turneringen var De Ofrivillige Nasslarna. Det var en rolig dag och trots att det var fler skador än vad det brukar vara, var det fint spel och många snygga mål!

Idag vaknade jag upp med en förkylning i kroppen, så det känns mindre bra. Som tur är, är kommande vecka ganska lugn. Vi har tre föreläsningar, uppstart av ett projekt och på onsdag åker jag hem! På Ultuna är det tradition att man har en vecka påskledigt – eller som man också kan säga: såledigt. Vårbruket brukar ju dra igång denna tiden på året så då är det många som åker hem för att hjälpa till. Hemma på västkusten har vårsådden dock inte dragit igång så för min del blir det nog ingen sådd. Å andra sidan är det dags för lamning så jag kan ju tillbringa tid ute i ladugården istället!

Nu ska jag sätta mig i solen och försöka bota förkylningen, v hörs snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *