Avklarad tenta och ny kurs

Hej!

Igår skrev vi mikrotentan och det kändes faktiskt helt okej. Jag svarade på alla frågor och hade ändå en skön känsla efteråt! Resultatet får vi dock inte förrän om tre veckor, så det blir att alla tummarna tills dess.

Idag startades således period 4 på läsåret. För alla i min klass innebär det att de läser 15 HP lantbruksvetenskap för agronomer men för mig blir det istället statistik. Jag läste lantbrukskursen förra året när jag gick landsbygdsutveckling och kan därför tillgodoräkna mig kursen. Tänkte att jag i ett framtida inlägg pratar mer om kursen och vad man egentligen gör.

Gällande statistikkursen har jag inte så mycket koll på vad det är vi ska läsa, jag antar att det är…. statistik? Intressant ska det iallafall bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *