Kamraten 2018

Igår var det återigen sittning ute på Ultuna och denna gång var det Kamraten. Gästerna sitter klassvis och det kommer tillbaka tidigare studenter för att återigen vara med om livet på Ultuna. Jag hade det superkul! Satt med kompisar, det var god mat och talen var fina. Utmärkelsen Årets agronom delades även ut, i år till en mark/-växtagronom som heter Matti SELLERI Leino, grattis!

Efter sittningen var det 04-släpp på kåren med allt vad det innebär! En riktigt bra sittning som resulterat i en söndag där jag mest gjort… ingenting. Lyckades dock bunkra upp med några matlådor så nu när tentaplugget drar igång behöver jag lyckligtvis inte tänka så mycket på det! Vi har en mikrotenta nästa tisdag, 20/3, och klarar man inte den innan hösten får man inte läsa de kurser som är då – så jag vill verkligen klara tentan!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *