Andra advent

Hej!

Två dagar kvar till det teoretiska provet i jägarexamen och det känns klart mycket bättre idag än för fem dagar sen. Dock tror jag inte att jag klarar provet på första försöket, men det är värt att testa i alla fall!

Gällande kursen har vi i princip bara två föreläsningar kvar innan julen. Veckorna nu innan är alltså rätt lugna, vi har en kassaflödesanalys som ska in men förhoppningsvis är den inte så svår.

Andra advent betyder att julen snart snart är här och jag har hittills köpt…… en julklapp. Att vara ute i sista stund när det kommer till julklappar är standard för mig. Å andra sidan är det rätt bra att inte köpa några julklappar här i Uppsala, för det skulle innebära att jag måste ha med allt på tåget hemhem. Då föredrar jag faktiskt att vara ute i sista stund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *