Plugg plugg plugg

Godmorgon!

Tentan i tisdags gick bra och nu är det istället skogsplugg, och en gruppuppgift, som gäller. Nästa tenta på måndag men jag tror ändå att det kommer gå bra, trots få inläsningsdagar. Och går det inte bra finns det alltid tillfälle att göra omtenta! Det är något som många studenter upplever och även om det i stunden kanske inte är jättebra för en självförtroende, tror jag ändå att det är bra att man någon gång får göra en. Då lär man sig hur man inte ska plugga, och framförallt att man borde varit mer förberedd.

Över till annat! På lördag är det dags för ny sittning här på Ultuna! Älgmiddagen inträffar vartannat år och vartannat år är det gåsmiddag. Precis som namnen antyder serveras det älg respektive gås. Gåsen förra året var enligt mig den bästa sittningen, jag hade bra bordssällskap och släpp på kåren är alltid trevligt! Förutom ultunesare är det många lantmästare från Alnarp som kommer upp för denna middag vilket gör att det kanske inte är som en normal sittning. Å andra sidan, sen när finns det en normal sittning här på Ultuna…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *