Lördag på Ultuna

Tjena!

Lördag eftermiddag och just nu sitter jag och några från klassen ute på Ultuna och går igenom det sista inför tentan på tisdag. Ett tips inför tentor är verkligen att sitta tillsammans och gå igenom vad som tidigare sagts på föreläsningar samt vad som står i litteraturen. Visst, om det är en tight grupp är det lätt hänt att man svävar iväg för att prata om förra helgens bravader, men oftast går det bra! Till denna tenta ska vi kunna mycket om just grupper, strukturer i organisationer, ledare och olika (följe)roller – då är det enkelt att applicera detta på den studiegrupp man sitter med för att komma ihåg allt bättre.

Att SLU har ”öppna” dörrar även under helger och sena kvällar är ett stort plus när man pluggar här. Jag känner ofta att det är lätt att tappa fokus om jag sitter hemma i lägenheten och pluggar, men pluggar jag här ute har jag ändå cyklat i 30 minuter för att komma hit så det känns som bortkastad tid om jag ändå inte gör ”nytta” av cykelturen. Tips tips!

Ha en trevlig lördagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *