Pubrunda

Hallå!

Igår var det dags för den årliga pubrundan och temat i år, för oss ekonomer, var 90-tals. Enkelt tema som typ alla har passande kläder till. Grejen med pubrunda är att gå runt på så många nationer som möjligt och ta en valfri dryck på varje nation. Till slut hamnar alla Ultunas program på en slutlig nation där det är fest resten av natten. Jag hade det riktigt kul och tror att alla andra också hade det!

Idag är det dock föreläsning som gäller. Vi är inne på de sista föreläsningarna innan tentan och dagens handlar om ledarskap – vad är det egentligen? Föreläsaren har moment i undervisningen där vi studenter får delta praktiskt vilket är bra då det, enligt mig, ofta blir mycket teoretiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *